Selecteer een pagina

Kop in de golven

dec 20, 2023

CHASER YACHTS – De eigenaren van Chaser Yachts bouwen en verkopen sportvisjachten onder de merknaam Garlington Landeweer. Bovendien zijn het zelf zeer ervaren zeilers die tijdens de ontwikkeling al hun ervaring en kennis in het nieuwe concept hebben geïntegreerd. Hun uitgesproken doel was het ontwikkelen van een groot innovatief high performance platform dat op alle fronten goed presteert en een antwoord biedt op de steeds verdergaande individualisering die in de markt wordt verwacht.

Elke boot van Chaser Yachts heeft een hoge mate van aanpasbaarheid, specifiek afgestemd op de behoeften, wat betekent dat geen twee jachten ooit hetzelfde zijn. Of ze nu gebruikt worden voor watersporten, langeafstandstochten of korte uitstapjes, entertainment of vissen, er zal geen veelzijdiger vaartuig zijn dan het aanbod van Chaser Yachts. Met de beste zeewaardigheidscapaciteiten op de markt, onderhoudsvrij en zeer stijf, hebben deze krachtige boten de snelheid (50+ knopen), het bereik en de betrouwbaarheid om alles aan te kunnen wat de zee te bieden heeft, en de hoogwaardige uitrusting om een ​​soepele tocht te garanderen.

Chaser Yachts is opgericht met als enig doel de toekomst van jachtboten te definiëren. Jaren van ongeëvenaarde innovatie en creativiteit hebben geresulteerd in een selectie van drie ongelooflijke vaartuigen – de 500R, 52′ Laguna en 500HE – die in hun eigen klasse staan; hoge prestaties combineren met veiligheid en comfort, en niet te vergeten eindeloos aanpasbaar. Welkom in de toekomst van de boten.

Middels een uitvoerige briefing zal Prins Graphics CHASER YACHTS ondersteunen met hun website om deze dynamischer, creatiever en responsiever te maken. De wensen en vervelende gebruikerservaringen op de huidige website zullen worden geadresseerd en beetgepakt middels een gedegen sitebouw- en marktkennis. De eigenaren vertrouwen de werkzaamheden toe door persoonlijke betrokkenheid en overeenkomstige cliënten uit het verleden en heden.

Met een innovatieve en gedegen aanpak zal Prins Graphics het dek vrijmaken en deze taak met plezier vervullen om het tij te keren. Door de juiste heldere communicatie, uitvoering en mindset zal de samenwerking voortvarend gaan.

0 reacties

Een reactie versturen